5 Essentiële GoPro accessoires voor de luie vakantie

Als verwend reiziger moet je natuurlijk een GoPro in je bezit hebben. De GoPro is een actioncamera van de bovenste klasse en mag niet ontbreken in je bagage. Bij deze actioncam kun je tal van accessoires kopen die je foto’s en video’s nog beter maken. Maar welke GoPro accessoires mogen er absoluut niet ontbreken bij je luie (strand) vakantie. Hieronder 5 essentiële GoPro accessoires die je altijd bij je zou moeten hebben.

Accu’s, accu’s en accu’s

Zonder power heb je natuurlijk helemaal niets aan je GoPro. En dat de accu’s snel leeg gaan is een feit. Dit is misschien wel de belangrijkste GoPro accessoire die je gelijk moet aanschaffen. Het is nooit gek om meerdere accu’s voor de GoPro in je bezit te hebben. Tijdens je vakantie heb je voldoende momenten waar je een volle accu nodig hebt. Op dit soort momenten ben je blij dat je een lege accu kunt verwisselen voor een volle uit je case met GoPro accessoires.

SD Kaart(en)

Veel mensen vergeten wel eens hoe belangrijk voldoende opslag is. Beeldmateriaal wat geschoten wordt in 4k resolutie neemt veel ruimte in beslag. Op vakantie wil je natuurlijk veel beeld en fotomateriaal vastleggen voor de thuisblijvers. Veel video’s en foto’s betekent veel opslag. Een SD kaart van minimaal 32gb is wel aan te raden. Natuurlijk kun je ook gelijk kiezen voor een SD kaart met nog meer ruimte, maar deze zijn ook direct veel duurder. Soms is het ook beter om meerdere SD kaarten te hebben met minder opslagcapaciteit. Zo verdeel je je opslagcapaciteit over meerdere kaartjes. De keuze is reuze als het op SD kaarten aan komt. Bij het aanschaffen van een SD kaart voor je GoPro camera moet je rekening houden met de klasse die wordt aangegeven op het kaartje. Sommige SD kaarten zijn uitgebreid getest door GoPro en geschikt voor filmen op hoge resolutie.

 

Selfiestick, 3 Way Mount

Tegenwoordig zijn selfiesticks verkrijgbaar voor allerlei apparaten, zo ook voor de GoPro. Er zijn tientallen soorten verkrijgbaar voor alleen de GoPro. Van simpele korte versies tot hele uitgebreide, waarmee je meer kunt dan alleen foto’s van jezelf schieten. Neem de 3 Way Mount. Dit is toch echt een musthave als het aankomt op GoPro accessoires tijdens je luie vakantie. De stick bestaat uit 3 delen waardoor de accessoire makkelijk mee te nemen is, maar ook een uitstekende lengte bereikt voor bijvoorbeeld selfies.

Door het rubberen handvat ligt de 3 Way Mount goed in de hand. In datzelfde handvat zit nog een verrassing, namelijk een Tri-pod. Deze schroef je er gemakkelijk uit waarna je hem omgedraaid aan de stick kan schroeven en kunt neerzetten. Alle onderdelen van de 3 Way Mount zijn waterbestendig en kun je dus onderwater gebruiken. Bij het gebruik onderwater is het wel opletten geblazen. De 3 Way Mount blijft namelijk niet drijven…

Suction Cup

We zien je denken; “Wat moet ik met een zuignap?”. Nou dit is uiterst handig als je tijdens je vakantie besluit om een huurauto te nemen. Met de GoPro Suction Cup ben je helemaal voorbereid op je roadtrip! Met dit GoPro accessoire is het bevestigen van je actioncam een fluitje van een cent. Je bevestigd de zuignap eenvoudig op je (huur)auto en je laat de camera zijn werk doen. Zorg dat je de GoPro wel goed plaatst en check even of de auto niet in je beeld zit. Het afstellen kun je eenvoudig doen door de GoPro app te gebruiken op je smartphone. Na een dagje touren zul je versteld staan welk mooi beeldmateriaal je hebt geschoten.

GoPro Smart Remote

Een redelijk prijzige GoPro accessoire is de GoPro Smart Remote. Met dit kleine handige apparaat bedien je eenvoudig je GoPro camera tot wel 180 meter. Je kunt er meer dan alleen foto’s en filmpjes mee schieten. Net zoals je gewend bent op je GoPro kun je alle instellingen aanpassen via de Smart Remote. Door het ingebouwde scherm kun je precies aflezen wat er gebeurt op je GoPro. De ingebouwde accu gaat lang mee en de GoPro Smart Remote wordt standaard geleverd met een USB kabel voor het opladen. Tevens krijg je er een polsbandje bij en neem je de afstandsbediening dus gemakkelijk mee. De GoPro Smart Remote is tot 10 meter diepte waterdicht. Een ideale combinatie is de GoPro Smart Remote, 3 Way Mount en de Suction Cup. Met dit trio heb jij een onvergetelijk luie vakantie.

accessoiresgoprotipsTop 5
Reacties (0)
Reactie toevoegen