Top 3: Resorts op Jamaica

Het is voor vele een droombestemming, het zonnige Jamaica. Tijdens een vakantie op dit prachtige eiland wil jij natuurlijk wel in de watten worden gelegd, kies daarom voor één van de grote resorts. Deze immens grote en vooral luxe hotels zijn gevestigd in de bekendere badplaatsen, zoals Ocho Rios en Negril. In de onbekendere plaatsen zijn voornamelijk wat kleinschaligere hotels te vinden.

Nummer 1: Grand Bahia Principe Jamaica

Het resort ‘Grand Bahia Principe Jamaica’ staat op de welverdiende eerste plek. Dit luxueus vijf sterren hotel staat direct aan het zandstrand en staat bekend om zijn oogverblindende uitzicht over de blauwe zee. Het resort beschikt over ruim achthonderd kamers, drie zwembaden, vijf verschillende restaurants en meerdere barretjes. Voor de liefhebber is een bezoek aan de spa ook een mogelijkheid.

Nummer 2: Sandals Whitehouse European Village and Spa

Ben jij net in het huwelijksbootje gestapt, dan is een huwelijksreis naar Jamaica absoluut een aanrader. Ga naar het luxe ‘Sandals Whitehouse European Village and Spa’ en kom helemaal tot rust. Dit resort kent ook zijn eigen strand, diverse zwembaden, barretjes, restaurants en zelfs een eigen nachtclub. Geloof het of niet, maar jij kan zelfs een butler inhuren voor een bepaalde periode. De spa in dit grote resort is ook van een hoog niveau!

Nummer 3: Sandals Royal Plantation

Het prachtige resort ‘Sandals Royal Plantation’ ligt in het mooie Ocho Rios. Deze populaire vakantiebestemming is al een verademing op zichzelf. Maar ook het resort zal zeker aan jouw verwachtingen voldoen. Dit hotel beschikt over net meer dan zeventig kamers, maar is vooral erg in trek vanwege zijn tropische tuin. Hoewel het een wat kleiner resort is in vergelijking met de bovenstaande, zal ook dit hotel beschikken over meerdere barretjes, restaurants, een spa, butler service en kan er ook genoten worden aan de baai.

JamaicaresortsTop 3
Reacties (0)
Reactie toevoegen