Auto Huren op Fuerteventura

Op maar 4 uurtjes vliegen vanaf Schiphol Amsterdam ligt het prachtige eiland Fuerteventura. Fuerteventura is onderdeel van de Canarische Eilanden en is het grootste eiland van deze eilanden groep. Door de grootte van het eiland is het ideaal om het te verkennen met je eigen auto. Een auto huren op Fuerteventura kun je vanuit je luie stoel simpel regelen voor vertrek via Sunnycars bijvoorbeeld.

Prachtige landschappen, bergen en stranden

Fuerteventura is vanuit nature een vulkaaneiland en kent hierdoor weinig groene natuur, maar des te meer prachtige landschappen, bergen en stranden. Fuerteventura kent vele bijzondere plekjes verdeeld over het hele eiland. Door het huren van een auto op Fuerteventura reis je gemakkelijk van het zuiden naar het noorden over de bergwegen langs de kust. Verken alle bijzondere stranden van Fuerteventura en geniet elke dag op een ander strand bij het azuurblauwe water.

Auto huren op Fuerteventura; Ophalen en inleveren

Een auto huren op Fuerteventura is zeer eenvoudig en al voor vertrek te regelen op sunnycars.nl. Het online reserveren van een huurauto op Fuerteventura kent vele voordelen. Zo kun je aangeven waar je de huurauto wilt ophalen. Bijvoorbeeld direct bij aankomst op luchthaven El Matorral of je laat de auto bij je hotel bezorgen en ook weer ophalen. Het kiezen van de juiste auto is eenvoudig door het gebruiken van de filters op de website. Houd er rekening mee dat Fuerteventura veel steile berghellingen kent en de mooiste plekjes van het eiland zich bevinden achter onverharde wegen. Een iets grotere huurauto met iets meer vermogen is geen overbodige luxe. Na het selecteren van je huurauto, huur data en ophaaladres kun je eenvoudig betalen via Ideal. Met een auto huren op Fuerteventura via Sunnycars weet je zeker dat je goed verzekerd bent.

Beste huurauto’s van Fuerteventura

Rij in een nieuwe, zuinige en schone huurauto over het eiland Fuerteventura en laat je verrassen door de omgeving.

NAAR DE AUTO’S

Auto huren op Fuerteventura en de verzekering

Een auto huren op Fuerteventura doe je niet elke dag en daarom is het verstandig om bewust te zijn van de gevaren. Een ongelukje kan namelijk zo gebeuren, zeker als je in een auto rijdt op een onbekende locatie. Een auto huren op Fuerteventura doe je dan ook uitsluitend met een goede verzekering zonder kleine lettertjes. Veel huurauto aanbieders komen op het laatst nog met de kosten voor de verzekering, dit is bij sunnycars ook niet het geval. Wanneer je via hun een huurauto reserveert op Fuerteventura huur je all-in met alle benodigde verzekeringen. Geen kleine lettertjes en verborgen afspraken. Zelfs de eventuele borg krijg je retour bij schade.

Auto huren op Fuerteventura zonder creditcard

Niet iedereen is in het bezit van een creditcard en vindt het onnodig om er een te hebben. Toch kan een creditcard wel handig zijn wanneer je een auto wilt huren. De meeste verhuurders vragen namelijk om een waarborg. Een garantie dat ze geld ontvangen wanneer er schade is ontstaan. Wanneer je een auto huurt op Fuerteventura met sunnycars krijg je altijd je waarborg weer retour. Als dit niet gebeurt door de verhuurder krijg je het retour van sunnycars. Geen verborgen kleine lettertjes! Maar wanneer je een auto wilt huren en geen creditcard hebt kun je ook geen waarborg geven met een creditcard. Toch zijn er dan nog een aantal opties. Een auto huren op Fuerteventura zonder creditcard is ook mogelijk bij sunnycars. Je kunt namelijk kiezen voor het “Geen waarborg” servicepakket. Dit pakket houdt heel simpel in dat je geen borg hoeft te betalen bij het ophalen van de huurauto en dus geen creditcard nodig hebt.

All-in autorijden op Fuerteventura
Auto huren op Fuerteventura zonder creditcard

Strand? Cofete!

Fuerteventura wordt ook wel de Caribbean van Europa genoemd vanwege haar prachtige stranden en helderblauwe water. Met een huurauto ben je “verplicht” om alle mooie stranden van Fuerteventura eens op te zoeken. Navigeer je roadtrip op Fuerteventura zeker naar Cofete. Cofete is misschien wel het mooiste strand van Fuerteventura wat het best verstopt is gebleven. Tijdens de lange rit door de bergen en over onverharde wegen kom je uiteindelijk uit bij het best bewaarde geheim van het magische eiland. Tijdens de rit naar het strand van Cofete kom je een uitstap plek tegen op de rand van een berg waar je zeker even moet stoppen. Vanuit hier kijk je naar het strand van Cofete en is het gelijk duidelijk waarom je je roadtrip moet voortzetten hiernaartoe.

Naar de kust of landinwaarts

Een auto huren op Fuerteventura is de beste keus voor een avontuurlijke vakantie. Of je nou naar de kust vertrekt of landinwaarts, Fuerteventura zit vol prachtige verrassingen. Zo kun je een bezoekje brengen aan “Black Sanded Beach” in het vissersdorpje Cuevas De Ajuy of uitkijken over het binnenland tijdens je rit van Betancuria naar Pajara op het uitkijkpunt halverwege je roadtrip. Of reis af naar het noorden richting Corralejo waar je onderweg zandduinen tegenkomt wat is overgewaaid uit de Sahara. Als je een auto huurt tijdens je verblijf op Fuerteventura ben je je eigen baas en helemaal klaar om het eiland te verkennen. Als je nog niet weet waar je precies naar toe wilt kun je ook gewoon gaan rijden en je laten verrassen waar de route je naar toe brengt. Je zult versteld staan hoe snel je uitkomt op een bijzondere bestemming. Fuerteventura houdt pas daar op waar de weg stopt.

Tips verblijf met een auto huren op Fuerteventura

Fuerteventura kent meer toeristen dan inwoners en staat dus vol met hotels, resorts en b&b’s. Als je nog geen reis of accommodatie geboekt hebt is het verstandig om te checken of je verblijf überhaupt wel parkeergelegenheid heeft, wel zo handig met een huurauto op Fuerteventura. Ook is het overwegen van de locatie verstandig. Een centrale ligging van je verblijf maakt de uitstapjes met de auto iets makkelijker. Van Corralejo (noorden) naar de indrukwekkende vuurtoren in het zuidelijkste puntje van het eiland is het ongeveer 143 kilometer en ben je ongeveer 2,5 uur met de auto onderweg als je non-stop doorrijdt. Dan maakt een verblijf in bijvoorbeeld Castillo Caleta De Fuste je uitstapjes net iets prettiger. Met een centraal gelegen accommodatie ben je veel flexibeler.

Nog geen vakantie geboekt? Check dan hier alle aanbiedingen naar Fuerteventura.

Wil je een goed verzekerde auto huren op Fuerteventura? Ga naar sunnycars.nl

All-in autorijden op Fuerteventura
Kies voor een goed verzekerde, betrouwbare en voordelige huur auto!
autofuerteventurahurenroadtripstrand
Reacties (0)
Reactie toevoegen