Inspirerende Pokerspelers

Geen zin in een baantje van 09:00 tot 17:00 uur, is sport ook niet je beste vriend en is je koppie ook niet knap genoeg voor de televisie industrie? Nou gelukkig kun je nog altijd een kaartje gaan leggen. De pokerwereld is booming en sommige mensen zijn hier enorm rijk mee geworden. Niet alleen door het winnen van de toernooien, maar ook door de goed betaalde sponsorcontracten. Wij willen graag de volgende poker helden aan je voorstellen:

Dan Bilzerian

Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer 150 miljoen dollar. Hij leeft als een playboy en geeft zijn “zwaar” verdiende miljoenen uit aan vrouwen, wapens en feestjes. Tegenwoordig is Dan meer dan alleen een pokerlegende, hij is een beroemdheid. Op social media pronkt hij graag met al zijn miljoenen. Hij is graag op reis, maar natuurlijk wel met het benodigde aantal vrouwen. Dan Bilzerian is een voorbeeld voor veel pokerspelers. Waarschijnlijk niet omdat hij best goed is in zijn beroep, maar meer om alles wat je erbij krijgt als je een aantal keer wint. Check hier Dan Bilzerian zijn facebook pagina en je weet wat je staat te wachten als je miljoenen binnen harkt met een potje kaarten.

Phil Ivey

Volgens velen is Phil Ivey de beste all-round pokerspeler van dit moment. Hij heeft de bijnaam “Tiger Woods of Poker”. Deze bijnaam is ontstaan door zijn succesvolle reeks aan gewonnen poker games. Met 100 miljoen dollar is zijn vermogen misschien iets minder dan dat van Dan Bilzerian, maar hij is een echte pokerlegende zonder al teveel poespas. Hij wist al een aantal keren de felbegeerde “World Serie of Poker Bracelet” te winnen. Door zijn pokertalent was Phil Ivey ook te zien in het derde seizoen van de televisieserie High Stakes Poker.

Annie Duke

Pokeren is niet alleen weggelegd voor mannen, neem bijvoorbeeld Annie Duke. Ze is misschien niet zo rijk als de twee eerder genoemde heren, maar met 8 miljoen dollar heeft ze weinig te klagen. Opvallend is dat er maar weinig professionele vrouwelijke pokerspelers zijn. In 2014 won Annie de “World Serie of Poker Bracelet”. In het verleden heeft Annie ook een aantal boeken geschreven en DVD’s opgenomen met uitleg over het spel poker en de strategieën die ze hierbij vaak toepast.

Hebben wij je geïnspireerd met deze pokeraars? Hup naar de speelgoedwinkel om een spel kaarten te halen en begin alvast maar met oefenen tegen je vrienden. Maar pas op, want het kan ook behoorlijk mis gaan. Zet niet al je zuurverdiende euro’s in, het kan jaren duren voordat je een echte pro bent en sommigen worden dit nooit!

Comments