Foto: Unsplash

6 bestemmingen met je valentijn

Het is bijna 14 februari en dat betekent dat valentijn voor de deur staat. Een dag waarop je geliefde in het middelpunt staat en verwend wil worden met cadeaus, bloemen en chocolade. Dit jaar helpen wij jou met het upgraden van je valentijnscadeau en hebben 5 bestemmingen voor je op een rij gezet waar je naartoe zou kunnen met je valentijn.

Parijs, Frankrijk

De meest gekozen, maar wel ideale locatie met valentijn is Parijs. Parijs is de stad van de liefde en kent veel bezienswaardigheden. Vanuit Nederland kun je gemakkelijk reizen naar Parijs. Je kunt kiezen voor een vliegreis of op eigen vervoer met je auto, maar de meeste gemakkelijke manier om naar Parijs te reizen is met de Thalys. Deze hogesnelheidstrein brengt je binnen een aantal uren naar je eindbestemming. Let wel; de hotelprijzen zijn skyhigh rond valentijn. Je kunt natuurlijk wel een citytrip naar Parijs cadeau doen aan je valentijn en vertrekken op een andere datum.

Berlijn, Duitsland

Een stad waar je op het eerste moment niet aan zou denken, maar echt de moeite waard is om met valentijn naar toe te reizen. Berlijn is een enorme stad waar je zeker een paar dagen kunt vertoeven met je liefste. Culinair genieten in één van de vele restaurants of een romantische nachtwandeling door het centrum, de mogelijkheden zijn oneindig. Ook naar Berlijn reis je gemakkelijk met de auto, trein of vliegtuig.

Venetië, Italië

Wat is er romantischer dan met je partner in een gondel onder de liefdesbrug doorvaren en vertellen dat je van hem of haar houdt. Venetië is een sfeervolle stad waar je romantische uitjes kunt ondernemen en wordt omgeven door zeer vriendelijke mensen. Als je klaar bent met je gondeltochten door de smalle kanalen van Venetië begin je met shoppen, want ook om eens heerlijk te winkelen kun je naar Venetië.

Wenen, Oostenrijk

Bezoek de grootste stad van Oostenrijk en geniet als een echte prins of prinses van een koetsrit door de binnenstad. Geniet van een operavoorstelling in de Staatsopera, het grootste operahuis van Oostenrijk. Stijg naar 170 meter hoogte en reserveer een tafel voor twee in het ronddraaiende restaurant van de Donauturm, het hoogste gebouw in Wenen.

Antwerpen, België

Lekker dichtbij, maar te mooi om niet te bezoeken. Antwerpen is een stad die je niet snel zult vergeten. In het centrum kun je heerlijk vertoeven in één van de gezellige cafés of bourgondisch dineren in een authentiek restaurant. Shoppen tot je erbij neervalt en deelnemen aan een wijnproeverij, dit is wat Antwerpen zo variërend maakt. Op een steenworp afstand van Nederland is dit een topbestemming tijdens Valentijn.

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Met Dubai haal je alles uit de kast om je geliefde te verrassen. Op een paar uurtjes vliegen ligt de stad die geen grenzen kent. Je vindt hier het hoogste gebouw van de wereld en diverse luxe hotels. In Dubai is niks te gek en kun je uitstekend genieten met je valentijn. In februari is de temperatuur rond de 25 graden wat je citytrip nog beter maakt. Dubai ligt niet naast de deur, maar is wel een bestemming waar niet elke Nederlander zijn partner mee naar toe neemt. Dubai is zeker het overwegen waard.

Comments