5 Restaurants in New York waar je in de rij staat

Tijdens je citytrip naar New York moet er natuurlijk gegeten worden en de allerbeste hotspots worden bezocht. Dit is wat je trip naar New York geweldig maakt. Gelukkig hebben wij beide gecombineerd en 5 restaurants op een rijtje gezet waar je ongetwijfeld in de wachtrij moet staan als je er iets wilt eten.

5 Napkin Burger

Wat begon met één burger is uitgegroeid tot 5 restaurants, waarvan 4 in New York City. Alle 4 de restaurants zitten dagelijks overvol met toeristen en lokale mensen. Volgens velen is 5 Napkin Burger het beste burger restaurant van New York. Naast een variatie aan burgers kun je er ook andere delicatessen bestellen en genieten van verschillende cocktails. Bij je bezoek aan 1 van de “5 Napkin Burger” restaurants is het normaal om er minimaal 45 minuten te moeten wachten. Bij een bezoek aan 5 Napkin Burger kun je wachten aan de bar en krijg je een pieper mee die je laat weten wanneer je tafel beschikbaar is. Mocht je van burgers houden en op reis zijn/gaan naar New York City, dan ben je verplicht om bij 5 Napkin Burger te gaan eten. Kies 1 van de restaurants uit en bestel je burger:

  1. 630 9th Ave, New York, NY 10036
  2. 150 E 14th St, New York, NY 10003
  3. 2315 Broadway, New York, NY 10024
  4. 1325 2nd Ave, New York, NY 10021

Black Tap

Nog een burger restaurant, maar hiervoor ga je niet naar Black Tap. Black Tap serveert naast overheerlijke entrees en appetizers nog betere shakes. Inderdaad, we hebben het over milkshakes. Deze shakes zijn famous bij de inwoners van New York en worden niet als toetje, maar als drankje naast het diner besteld. Black tap biedt een klein assortiment shakes in verschillende smaken aan. De shakes worden geserveerd in grote glazen en zien er prachtig uit. De shakes zijn aardig prijzig en kunnen gedeeld worden met je partner. Hier vind je een Black Tap restaurant:

  1. 136 W 55th st, New York, NY 10019
  2. 529 Broome Street, New York, NY 10013
  3. 248 W 14th st, New York, NY 10011

Shake shack

Shake Shack is een fastfood restaurant, maar misschien wel de beste die je kunt vinden in New York. Snel geserveerde frietjes met een hotdog en een milkshake is het menu wat bij Shake Shack vaak besteld wordt. Al hun fastfood producten zijn van hoge kwaliteit en proeven niet zoals fastfood etenswaren zoals je gewend bent. Kwalitatieve producten die snel geserveerd worden is het succes van Shake Shack. Ben je dus toe aan fastfood en geen zin in die grote gele ‘M’, dan kun je plaatsnemen in de wachtrij. Een Shake Shack restaurant vind je door heel New York City. Klik hier en zoek de dichtstbijzijnde.

Hard Rock Cafe

Men neme harde muziek, cocktails, rock memorabilia en een grote menukaart. Dit zijn de ingrediënten van het Hard Rock Cafe. Het Hard Rock Cafe in New York City is de hotspot op Times Square. Naast de unieke locatie in NYC is het restaurant overal ter wereld gevestigd en daarom bekend bij menig toerist. De constante kwaliteit die het restaurant waarborgd en een uitmuntende keuze uit alcoholische en non-alcoholische dranken is wat de toerist aantrekt naar het Hard Rock Cafe. Naast een gevarieerde menukaart vind je er bijzondere objecten uit de muziekwereld van oa Elvis Presley, Slayer en The Beatles. Wil je lunchen of dineren op de dansvloer van een oud theater en iets bestellen van een gevarieerd uitgebreid menu, dan ben je hier op het juiste adres. Het Hard Rock Cafe vind je op: 1501 Broadway, New York, NY 10036

Cake Boss Café

Niet een echt restaurant, maar zeker de moeite waard om te bezoeken is Cake Boss Café. Dit café is geopend naar aanleiding van het grote succes van de plaatselijke bakkerij in New Jersey genaamd Carlo’s Bakery. Carlo’s Bakery is groot geworden door het televisieprogramma Cake Boss op TLC. Duizende toeristen staan dagelijks in de rij bij het Cake Boss Café in Manhatten om een taartje te kopen van de televisie bakker. Carlo staat vooral bekend om zijn overheerlijke cannolo. Je vindt het Cake Boss Café op de hoek van 8th ave & w 42 street.

Hebben we volgens jou een restaurant gemist, waarvan jij vindt dat hij zeker gedeeld moet worden? Laat het ons weten in een reactie hieronder.

Comments